Achitarea

Achitarea

Aveti urmatoarele posibilitati de a achita comanda Dvs. :

Carduri bancare

Informațiile personale furnizate de dvs. (nume, adresă, număr de telefon, e-mail, numărul cărții de credit) sunt confidențiale și nu sunt dezvăluite sub nici o forma. Detaliile cărții de credit sunt transmise numai într-o formă criptată și nu sunt stocate pe serverul nostru Web.

Securitatea procesării plăților prin Internet ( online ) cu cardurile bancare este garantată de banca achizitoare. Toate tranzacțiile cu cardul se proceseaza în conformitate cu cerințele VISA International, MasterCard și alte sisteme de plată. In momentul transferului se utilizează tehnologii speciale de asigurare a plăților online prin card, prelucrarea datelor se face pe un server securizat de procesare tehnologica înaltă.

Dacă aveți întrebări legate de confidențialitatea tranzacțiilor cu cardurile de plată și cu informațiile pe care le furnizați, puteți contacta serviciul de asistență tehnică al băncii.

Achitarea cu cardul - este o modalitate rapidă și convenabilă de a plăti pentru comanda dvs. fără a părăsi casa.

Introduceți informațiile cardului de credit: numărul cardului, numele proprietarului cardului, data expirării și codul CVV / CVC (codul din 3-4 cifre de pe spatele cardului, după numărul cardului). Numărul cardului de credit trebuie sa fie introdus legat, fără spații.

Faceți clic pe butonul "Achitare", așteptați până când este încărcată pagina cu rezultatele autorizației cardul Dvs. Un mesaj ca autorizarea platii a avut loc cu succes va indica faptul că plata dvs. a trecut și comanda va fi executată. În cazul unei autorizări nereușite, trebuie să ne contactați pe noi sau banca Dvs. și să aflați motivul pentru care plata a fost refuzată.

O scrisoare cu rezultatele autorizației și o copie a comenzii va vor fi trimise la adresa dvs. de e-mail indicata de Dvs.

Transferul Bancar

Instrucțiunea pentru efectuarea corecta a platii:

Completați formularul. În rubrica "scopul plății", specificați numărul contului (este același cu numărul comenzii).

Comanda va fi executată imediat după intrarea banilor în contul nostru curent.

Rețineți că perioada de primire a fondurilor este de până la trei zile bancare. Dacă doriți să accelerați executarea comenzii, trimiteți-ne o copie a documentului de plată.

Plata in numerar în biroul FlowerRepublic

Puteți plăti pentru produsul pe care l-ați selectat în biroul companiei Flower Republic la adresa: Chișinău, str.Alecu Russo 15 of.59

Informați-ne cu privire la plata prin e-mail: info@livrareflorimoldova.md fără a uita să indicați în scrisoare numărul de comandă.

Plata in numerar prin curier

După finalizarea comenzii, curierul vă va contacta (la numarul de telefon pe care l-ați specificat) pentru a stabili locul și ora plății.

Plata in sucursala băncii

Veți primi o chitanță de plată în formă electronică. Tipăriți și plătiți chitanța la cea mai apropiată sucursala a bancii Dvs. și trimiteți o copie a chitantei cu mentiunea băncii prin e-mail la info@livrareflorimoldova.md sau prin fax: (+373) 22-90-90-79 069645153; 068501809