Comandă

Politica de prețuri FlowerRepublic

În cadrul companiei noastre puteți comanda livrări la preturi convenabile si primi calitate inalta a serviciilor noastre. Vă oferim prețuri favorabile pentru flori cu o calitate constantă inalta. Principiul principal de formare a politicii noastre de preț este - flori și cadouri de calitate la un preț cat mai atractiv, astfel ca aflandu-va în diferite țări, sa ne contactati iar si iar.

Compania FlowerRepublic întotdeauna se gândește prioritar la clienții săi și, prin urmare, raportul preț / calitate estecel mai optim la noi. Este important pentru noi ca fiecare cumpărător să poată alege un buchet sau un cadou pe placul sau la cel mai competitiv preț. Oferim buchete și aranjamente florale în diferite categorii de prețuri, astfel încât să puteți alege întotdeauna exact ceea de ce aveți nevoie. Indiferent de preț, toate buchetele și aranjamentele noastre florale combină un nivel ridicat de performanță, eleganță și stil. Politica de prețuri rezonabilă in raport cu o înaltă calitate a produselor, este principalul principiu al activității noastre. Prețul minim de comandă este de 300 mdl.

Garantarea calității

Consideram că clientul trebuie să fie sigur că este protejat de orice situație neplăcută atunci când ne contactează compania, așa că am stabilit următoarele garanții ale cumpărătorului:

Pentru buchete vor fi folosite cele mai proaspete și frumoase flori;

Florile vor fi livrate cât mai curând posibil;

În cazul modificării compoziției buchetului sau a imposibilității livrării acestuia, vă vom anunța în prealabil;

Puteți schimba întotdeauna datele și compoziția comenzii înainte de începerea asamblării;

Puteți să anulați comanda și să returnați 100% din bani cu 48 de ore înainte de livrarea buchetului;

(cu excepția buchetelor, pentru compilația cărora aveți nevoie de flori rare, exotice)

Tinem la reputația noastră și facem tot posibilul pentru a asigura că Dvs. veti primiți întotdeauna doar cele mai proaspete și mai frumoase flori: experții noștri monitorizează concret respectarea condițiilor și termenelor de livrare, noi monitorizam indeplinirea regimului de pastrare a florilor in conditii de temperatura favorabile pentru acestea,fiecare livrare de flori este compusa manual de catre specialistii nostri. Până când florile nu vor ajunge în mâinile clientului, starea acestora este indeaproape monitorizata de noi, de la taierea acestora pana la momentul livrarii in sine.

Ordinea modificarea comenzii

În orice moment, pana noi nu am început să colectăm buchetul pentru al livra, aveti posibilitatea de a schimba comanda. Pentru a face acest lucru, apelați la 0-22-90-90-79 / 069645153 și spuneți managerului ce anume trebuie modificat. Vom fi foarte recunoscători dacă ne puteți notifica despre schimbări cu 48 de ore înainte de momentul livrării buchetului. De asemenea, puteți efectua modificări la o comandă deja asamblată sau care se afla in etapa de livrare, insa, cel mai probabil va crește bugetul achiziției dvs.

Ordinea de înlocuire a buchetului

În cazul aparitiei oricaror dispute sau nemulțumiri cu privire la calitatea florilor, vă rugăm să ne sunați la 0-22-90-90-79 în termen de 24 de ore de la data livrării. Daca buchetul este de calitate proastă, rugăm să ne trimiteți un mail la info@livrareflorimoldova.md și sa atașați o fotografie a buchetului in cauza, și o scurtă descriere a situației. Managerul ce raspunde de calitate vă va contacta în decurs de 24 de ore. Atunci când se confirmă o livrare substandard, atunci se va face livrarea unui nou buchet în detrimentul companiei Flower Republic, înlocuindu-l pe cel vechi.

Efectuarea unei comenzi pe site

Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de:

A alege un oraș, buchetul sau compoziția ce va este pe plac;

Mergeți la pagina produsului. Aici veți găsi descrierea buchetului ales, puteți selecta opțiunea de preț adecvată. Dacă doriți, puteți comanda livrarea mai multor buchete la o singură adresă;

In următorul pas vi se va sugera lucruri ce pot fi adaugate aditional la buchetul Dvs. Aici puteți alege unul sau mai multe cadouri suplimentare sau puteți lăsa numai florile, mergând la "Formularul de comandă".

Când completați "Formularul de comandă", dacă este posibil, răspundeți la toate întrebările cerute. Câmpurile marcate cu un asterisc (*) sunt obligatorii.

Dacă nu ati reusit sa gasiti compozitia florala, buchetul sau cadoul dorit și au aparut careva intrebari neclare, rugăm să ne contactați prin telefon 0-22-90-90-79, 069 645 153, 068 501 809 sau prin e-mail si vom încerca să vă ajutăm.

Efectuarea comenzii prin telefon, fax sau e-mail

Serviciul clienți info@livrareflorimoldova.md,

telefon 0-22-90-90-79 069645153; 068501809

Anularea comenzii

Dacă buchetul este deja colectat, anularea comenzii este imposibilă si nu se poate efectuează nicio restituire financiara sau returnare a buchetului.

Dacă buchetul nu a fost colectat, puteți anula comanda. Vom rambursa prețul integral a acesteia. Excepția fiind dacă ați plătit pentru comandă cu un card bancar și au trecut trei zile de la efectuarea plății. În acest caz, vom returna 90% din valoarea comenzii. Sau înainte ca ordinea să rămână mai mică de 48 de ore.

În cazul în care livrarea nu a fost executata din motiv ca clientul a dat o adresa eronata sau inexistenta sau daca destinatarul nu a fost la adresa indicata si in timpul indicat rambursarea sumei nu poate fi efectuata deoarece florile sunt perisabile.