Condițiile de confidențialitate

Conditiile de confidențialitate:

Politica de confidențialitate explică modul în care Compania colectează, utilizează și protejează informațiile personale și corporative ale utilizatorilor și clienților săi (denumit în continuare "Client"). Securitatea și inviolabilitatea datelor clienților noștri, atât viitori, cât și reali, este prioritatea noastră.

În conformitate cu legea numărul 133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal, compania Flower Republic este obligată să utilizeze informațiile personale care ii sunt furnizate de clienti doar pentru a satisface nivelul cerut de securitate și numai în aceste scopuri.

Nu transferăm date personale sau corporative ale clienților către persoane terte care nu sunt legate de procedura de înregistrare sau de funcționare a acordului de servicii.

Utilizarea datelor primite                                                                            

Datele personale furnizate de client sunt prelucrate și pot fi utilizate pentru:

Confirmarea identitatii clientului;

Elaborarea comenzilor/cererilor si solicitarilor;

Efectuarea comenzii;

Informarea imediata a Clientului despre extinderea listei de servicii și produse pe care le consideram ca sunt in interesul Clientului;

Menținerea unei baze de date corecte de înregistrare a contractelor și a conturilor.

Analiza datelor statistice cu scopul de a oferi clienților produse și servicii de calitate superioară.

Utilizarea informațiilor

Odata ce ati completat o cerere online pe site-ul www.livrareflorimoldova.md, în conformitate cu această politică, fie aceasta o persoană fizică sau juridică ce si-a dat acordul la inregistrarea cabinetului personal al clientului, este de acord cu regulile de utilizare a site-ului, cu folosirea datelor cu caracter personal si prelucrarea acestora: colectarea, înregistrarea, sistematizarea, acumularea, stocarea , clarificare (actualizare, modificare), extragerea, utilizarea, transferul (răspândirea, acces), depersonalizare, blocarea, ștergerea, distrugerea oricăror informații legate direct sau indirect de client, de contract și plățile sale.

Securitate și protecție

Compania se atarna destul de serios în ceea ce privește securitatea tehnică a oricăror date ale Clientului. Luăm toate măsurile necesare pentru protejarea datelor, inclusiv menținerea unor standarde stricte de securitate pentru schimbul de informații confidențiale și utilizarea tehnologiilor de vârf în domeniul securității stocării.