Despre Noi

Compania "Flower Republic" a fost înființată în 2016. În magazinul nostru online este prezentată o gama vasta de buchete personalizate, compoziții de flori și cadouri de calitate înaltă. Toate buchetele sunt create de floristii noștri profesioniști, în conformitate cu tendințele actuale floristice. Pe site-ul nostru puteti gasi o selectie bogata de trandafiri, lalele, garoafe, hortensii, crizanteme, gerbera, eustome, crini, iriși, lalele, precum și alte flori locale și de import. Noi ne aprovizionam direct de la furnizorii din Moldova, Olanda, Ecuador, Kenya, Italia, fapt ce garanteaza un pret mai accesibil decat cel de pe piata autohtona si prospetimea indelungata a florilor.                                                

    Actualizam in mod constant colecția noastră de buchete și aranjamente florale în funcție de sezonul acestora si suntem mereu în căutarea soiurilor si solutiilor interesante urmarind cele mai recente tendințe in domeniul floristic.

    De asemenea, la noi se poate comanda un buchet sau un aranjament floristic pe care specialistii noștri talentați îl vor personaliza pentru fiecare client in parte. Mentionati evenimentul pentru care aveti nevoie de buchet, preferințele de culoare si structura, bugetul, și comanda personalizata va fi livrata clientului sau destinatarului in ziua si ora potrivita.

    Pe langa buchete si aranjamente florale, noi propunem jucării, suvenire și alte cadouri plăcute. Toate ofertele noastre de cadouri sunt de înaltă calitate, se potrivesc perfect cu compozițiile florale și vor completa perfect felicitarea Dvs.

Serviciile noastre includ:

1) Monobuchete (aranjament floral format numai dintr- un singur tip de flori);

2) Buchete;

3) Compoziții (în cutii (gen palarie) rotunde, sub formă de inimă, în cutii pătrate, compoziții în cutii de lemn și cufere, figuri din flori.);

4) Cadouri: ciocolată, baloane cu heliu, jucării industriale si HANDMADE;

5) Seturi cadou pentru bărbați;

6) Seturi cadou pentru femei;

7) Cadouri corporative;

8) Elaborarea stilului floristic al companiei.

     De asemenea, compania Flower Republic oferă astfel de acesorii in chirie si vanzare cum ar fi:

1) Vaze pentru floristica;

2) Seturi pentru CandyBar;

3) Candelabre;

4) Compoziții de flori artificiale;

5) Alte elemente de decor de nunta.

      Pe langa acestea, compania noastră oferă o gamă completă de servicii pentru proiectarea și organizarea nunților, evenimentelor private și corporative!

www.eventrepublic.md

  Compania Flower  Republic vă propune un spectru larg de cadouri, precum buchete de flori, atît clasice, cît şi cutii cadou originale din flori, dulciuri, baloane şi multe altele care în scurt timp vor fi livrate de  furnizor reprezentativ  si către eroii veseli şi amuzanţi (Mickey Mouse, Winni Puh, Tigrul, etc)  

 Suntem tentați de diferite comenzi, de la livrarea unui buchet mic pana la crearea unui buchet din flori exotice rare. De asemenea, oferim servicii corporate companiilor interesate in creșterea loialității angajaților, îmbunătățirea poziționarii mărcii pe piata concurenta, stabilirea și consolidarea relațiilor cu partenerii și clienții. Prin urmare, printre clienții noștri fideli se afla nu doar persoane fizice, ci, si, multe companii cunoscute din Republica Moldova  cum ar fi: AviaInvestSRL Chișinău, UniplastSRL, FLoreniS.A, SmartIDSRL, RumeonSRL, Magenta S.A., Furnizarea energiei electrice Nord „“ Cosgalmed „SRL si alte et al ..


Este foarte simplu să faceţi comandă de cadou la Flower  Republic ! Este suficient să lăsaţi cererea:

E-mail: info@livrareflorimoldova.md
Tel/Viber/WhatsApp : +37368501809/ +37369645153
FB/OK/VK/IM: Flower Republic
sau ajungeți la adresă: or.Chisinau, str. Alecu Russo 15, of. 59